O nama

Naš cilj kao tvrtke za savjetovanje na području zaštite osobnih podataka je pružanje usluge usklađivanja s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka i implementacije relevantnih odredbi u poslovanje tvrtke ili organizacije.

Uz to vršimo i konstantni nadzor da podatke obrađujete na zakonit i pošten način da pritom pazeći na prava ispitanika.

Svjesni smo da postupak usklađivanja i implementacije u svim područjima nije jednostavan, ali naš angažman takvu proceduru značajno olakšava. Samim uvidom u vaše poslovanje i organizaciju možemo utvrditi stupanj usklađenosti te poduzeti potrebne korake. Također provodimo i procjenu učinka na zaštitu osobnih podataka (Data protection impact assessment – DPIA).

Bez obzira na predmet vašeg poslovanja i njegov opseg, dužni ste kao pravna osoba biti usklađeni s Općom uredbom o zaštiti podataka pritom poštujući nacionalno zakonodavstvo.
Najvažnije je implementirati sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka kako bi uspješno locirali, identificirali i zaštiti osjetljive osobne podatke koje prikupljate i obrađujete u sklopu vaših poslovnih aktivnosti.

Nakon što ste uskladili poslovanje s odredbama iz Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka, nužno je dokazati usklađenosti. To ne predstavlja kraj budući da usklađenost trebate i održavati.

Razumijemo da je svaki poslovni subjekt različit stoga naš pristup baziramo ovisno o vašim potrebama kako bi vam na što jednostavniji i razumljiviji način pružili rješenja kako biste ostali usklađeni, a da pritom ne dovodimo do velikih promjena u poslovanje.

Naš tim osim što pruža pomoć s politikama i procedurama glede usklađivanja, također pruža i uslugu službenika za zaštitu osobnih podataka.

Saznajte kako Vam možemo pomoći

Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite