Zašto se koristiti našim profesionalnim uslugama?

Kako biste mogle neometeno nastaviti poslovanje bez da dodatno brinete i o zaštiti osobnih podataka, mi se za to možemo pobrinuti umjesto vas.

Budući da mala i srednja poduzeća nailaze na brojne izazove kako bi se uskladili s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka, opterećenje vlastitih zaposlenika dodatnom brigom o zaštiti osobnih podataka smanjuje njihovu radnu učinkovitost i nije učinkovito dugoročno rješenje. Ostvarivanje odgovarajuće ravnoteže između vašeg poslovanja i zahtjeva koji proizlaze iz odredbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka može biti problematično u tom slučaju. Naš zadatak nije samo pružanje usluge kako biste se uskladili nego i analiza i primjena relevantnih metoda i propisa kako bismo unaprijedili poslovanje i odnos prema osobnim podacima vaših klijenata čime im jamčite ključan element: sigurnost.

Naš uspjeh proizlazi iz činjenice da smanjujemo rizike do kojih može doći prilikom obrade osobnih podataka. Time pružamo našim klijentima i njihovim ispitanicima sigurnost i pouzdanje u samu zaštitu osobnih podataka

Nastavite svoje poslovanje bez dodatne brige o zaštiti osobnih podataka.
Mi ćemo se za to pobrinuti umjesto Vas.

Saznajte kako Vam možemo pomoći

Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite